Category: Category: Classic Rock

1L - Легијата* - Легијата на Проколнатите (CD, Album)

01.10.2019
 |  8 Comments

8 thoughts on “ 1L - Легијата* - Легијата на Проколнатите (CD, Album)

  1. Потсетете се на слатките спомени од детството и зошто е прекрасно да се биде дете: 1. Секој автомобил што го поседувате е најмалку bmw. 2. Одењето на доктор е како одење на егзекуција. 3.
  2. На една нумера („A Moment of Happiness“) гостува индиската пеачка и актерка, Прија Даршини (Priya Darshini), која целиот живот го негува традиционалното индиско пеење, а после голема кариера во Индија се доселува во Њујорк, каде работи на интернационалната сцена.
  3. На Алек Попов и Ерџан Кесал им се придружуватаат и Теофил Панчиќ, Једрт Лапух Малежич, Светислав Басара, Тарик Туфан, Ивица Пртењача и Јагода Михајловска-Георгиева, а доаѓаат и уредниците Бетина Ворготер и Реџеп Хида.
  4. 1L: Buy. Loading; More. Love this track 1L (Легијата На Проколнатите ) Buy. Loading; More. Love this track Set track as current obsession Get track Loading Albums of the latest and loved, and the ones to look out for discover. By.
  5. Фактор - Во понеделник, на 23 јули започнува наградната игра на Heineken под име „Отвори го светот на музиката со Heineken”. Како што кажува насловот, се работи за наградна игра создадена за љубителите на добрата музика.
  6. Меѓутоа, на бебињата нежноста им е неопходна. Реакциите на ова малечко суштество навистина ќе ви го стоплат срцето, дури и на вас кои се трудите да останете ладни на .
  7. CD: Legijata "Legijata Na Prokolnatite" Suriken Records tellahicividesaxkamigdevilge.xyzinfo Camera: Naum Pulendzovski 1L (Легијата На Проколнатите ) [Official Video ] - Duration: 4 Legijata - Волку Кошта (Легијата На Проколнатите ) [Official Video 2SK14] - Duration: 3 minutes, 21 seconds. Goce.
  8. Legijata Fan Store. 2, likes. maici,bluzoni,kapcinja,diskovi,karti za koncerti od LEGIJATA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *