Category: Category: Classic Rock

Naidi Sebe Druga · Etsi Itsellesi Ystävä - Alla Pugatšova* - Tähtikesä (Cassette)

21.08.2019
 |  8 Comments

8 thoughts on “ Naidi Sebe Druga · Etsi Itsellesi Ystävä - Alla Pugatšova* - Tähtikesä (Cassette)

  1. Edhe pse u prezantua me bujë te Vllaznia dhe dha deklarata të forta dashurie, Nuredin Orelesi ka kërkuar prishjen e kontratës me klubin shkodran.
  2. Jeta ne fshat dhe jeta ne qyteta kane nje ndryshim te madh nga njera-tjetra, por ky ndryshim varet dhe nga sa te afte jemi ne te pershtatemi. E perbashketa midis jetes ne fshat dhe jetes ne qytet eshte se te dyja mund te sigurojne nje jetese te mire edhe pse te ndryshme nga njera-tjetra. Disa parapelqejne jeten kaotike dh te zhurmshme te qytetit,disa te tjere qetesine dhe natyren ne fshat.
  3. “Ne nuk e dimë sa vatra zjarri nga arat do të kalojnë në pyje”, thotë Paulo Brando, ekspert i Institutit të pavarur brazilian për Studimin e Mjedisit në rajonin e Amazonës, IPAM.
  4. Amerikanët kanë hedhur dritë mbi të tjera zhvillime gjatë pushtimit gjermano-italian dhe regjimit komunist. Sipas raportimeve që janë bërë pranë CIA nga informatorët shqiptarë, janë treguar detaje mbi disa persona që janë burgosur nga sistemi.
  5. Ê·Z eļ Z] «ê m % § ê ° é, @ á î à ­ î ± 5 «ê ­ R e î ¤ «½Z» Z ÌË ½Y Z°¿Z¼Ìa Á ÁZ» ½Z |ÀÆ»,ÊËY mY ÉZÅÃZ´f { Ä] Ä»ZÀ z] à Z¼.
  6. Në një ‘bisedë’ në ‘Intastory’ fansat e kanë pyetur për planet e të ardhmes dhe se sa fëmijë dëshiron të ketë. “Katër por jetës s’i dihet kurrë. Do isha e kënaqur me çfarëdo të më vinte por ëndërr e kam 3 djem dhe një gocë”, është përgjigjia e Kejsit.
  7. Aug 18,  · Ne historikun e Sherbimit Sekret Shqiptar, ende i pa shkruar dhe i pa analizuar nga historiografia shqiptare, ka shume faqe per te cilat ky Institucion duhet te turperohet por ka edhe mjaft faqe te tjera per te cilat duhet te jete krenar si nje institucion i cili eliminoi çdo perpjekje per rrezimin e shtetit dhe copetimin e vendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *